04-09-2012, 04:58 PM
|
#208 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Kimsenin öldüğü falan yoktur. Sadece bazen insanların normal hayata adapte olduklarından buralara uğramayı unuttuklarını düşünüyorum. Bazıları yoğun iş temposuna kapılıyor ve bazıları da söylenenleri tam olarak yerine getiremediği için pes ediyor da olabiliyor. Belki de bunların hepsi önyargı.
Malesef bazı arkadaşlarımız da birilerine ya da birbirlerine kızdığı için foruma uğramayı bırakıyor. Kimisi forum kültürüne yabancı. Şimdi sosyal medya siteleri daha revaşta. Falan filan ayy bir sürü içimi döktüm. Ama burada bilgi kaynağı ve tecrübe kaynağı bir çok paylaşım var. Ve ben bunun yerine tutacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum şimdilik. Eski teknoloji ile devam. Bazen alışkanlık meselesi. Kimi alışıp kopamıyor, kimisi de gitmeyi seçiyor. :)
Anlatmak veya anlatmamak, kalmak veya gitmek bunların hepsi seçim meselesi. Ama hala paylaşım yapan üyelerimiz var. Özellikle kendi günlükleri olanlar daha çok paylaşmaya devam ediyor. Belki siz de bir günlük açarak değişiminizi sonuna kadar anlatanlardan olursunuz. İsterseniz tabi.
O arkadaşlarımızdan birinin günlüğü işte burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post829355
Henüz çekirdek inanç çalışması yaptırmadım. Ama kendi keşfettiğim inançlarım var. Bir kısmını değiştirmeye çalıştığım buna reğmen imkanım olduğunda mutlaka ben de çekirdek inanç çalışması yaptırıcam.
Şimdi bir kere bence sormak istediklerini hemen şimdi bir kağıda yaz ve sonra da telefonu al ara. Ve sorularının cevaplarını öğren. Bir konuyu baştan anlamazsan nasıl en iyi şekilde sonuç alabilirsin.
Hopo yöntemi iyidir. Hala o kitaba başlayamadım. Ama yöntemi anlatılan kadar uyguladım. Olumsuz enerjileri boşaltma konusunda işe yarıyor.
Gelişmelerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgiler. |
| |