Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 12:43 AM   #54 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Sigarayi birakmayi istemekten vazgecmeyin - Don't give up giving up

tam 24 saattir sigara içmiyorum...benim günüm kolay geçmedi...ama inat ettim içmedim..bu sersem kafayla hayatımda dikip dikebileceğim en güzel elbiseyi diktim kendime..düğünde giyecem şan olsun bana ve memlekete..hayatımın en zor günlerinden birinde yarattığım bir güzellik olduğu için, çok değerli ve hatırası her daim kıymetli olacak kıyafetimin..hiç açılmamış bir paket sigaram vardı..ilk önce kendime pek bi güvenliydim gözümün önüde duruyordu..kendimi kum torbası gibi hissetmeye başladığım anda gözümün önünden kaldırdım..don kişotluğun alemi yok dedim..akşama kadar dikişle uğraştım ..bilgisayarım sizlere ömür..şu anda ablamın bilgisayarında yazıyorum..yeni hard disk alınana kadar bu pc yi boş buldukça giricem siteye...ben sigarayı bıraktım artık ..gelecek günlerin bu günden kolay olacağını düşünüyorum...lerzanım kendimi ve seni tebrik ediyorum..inşallah diğer arkadaşlarda içmemişlerdir..tüm çarşambacıları sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum..kafam kazan gibi yatıp gerikalan saatleri biraz daha kolay geçirmek istiyorum