Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2012, 09:17 PM   #68 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkes Beni Dövüyor

şunlarıda belirtmek isterim. ben çok sessiz biriydim hiç konusmazdım. bi soru soruldugunda hı hı yapardım kafamı sallardım asla konusmazdım bunların hepsi 9.sınıftaydı 10.sınıfa gecınce sınıflar dagıldı.Yenı sınıfımdaki insanların bana bu davranısları sonrası afedersiniz küfüre bile başladım :) hocalar gecen sene bana bi konuş lutfen derken bu sene yalvarırım bi sus diyolar.Ama sınıfın en cok ugrasılan ismi benım :) Zaman içinde baska kişilerlede cok ugrastım ama benle çok çok fazla ugrasan 2 kişi var bunlardan biriyle ugrasmaya kalksam ötekı gelıyo bana sataşıyo sonra gulusuyolar bilmem ne.Benim istediğim şey kendıme guvenım olsun bunları bana yapanlara haddini bildirmek istemıyorum. Böyle yapanlara tepkimi netçe verip artık bunları yapmamalarını sağlamak istiyorum. Mesela derste benle ugrasıyolardı bende her ugrastıklarında bagırıyordum sınıfta '' Hocam şu şu benle ugrasıyor '' dıye. Ama içimde hep bi korku vardı. Teneffusde bunlar gene benle ugrasırsa dıye. Benım moralımı bozan üzen onların bana vurup benı dövmesi değil benım kendimi bu hallere düşürmem ve bu halimle insanların gözunden düşüyor oldugumu hissetmem. Çok iyi açıkladım heralde. Artık bu duruma düşmek istemiyorum. Ama bu arkadaslarla olmayacak gıbı bu cunku cok zıpırlar :) Teneffuslerde falan sınıfca dövüşüyoruz :D Genelde bana dalıyolar ama.. Sizden istediğim şey benle ugrastıklarında onlara nasıl tepkı vermelıyım.Çunku onlar bana böyle davrandıkca ben kendi içimde kendimi değersizleştiriyorum.Ayrıca bu sezon ne olursa olsun kendimi derslere vericem. 2 sene sonra sınavım var. Ne olursa olsun gün içinde ne yaşarsam yaşayım her gun çalışıcam. Kafama hiçbir şeyi takmadan
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla