Merhabalar. İlk etkileri tanışalım kısmında anlattım ama telkinlerin üzerimdeki en önemli etkisini paylaşmak istiyorum.
Çok ayrıntıya girmeden telkinleri dinlemeye başladığımda ne durumda olduğumu anlatmam gerek. Yaşadığım bir çok kötü olayın üzerine deliler gibi sevdiğim adamın beni aldattığını öğrendim ve ayrıldık. Daha sonra onu çok özlediğim için herşeyi bile bile yine ona döndüm. Altı ay kadar diğer kadınla görüşmeye devam ettiğini bilmeme rağmen ondan kopamadım. Kendimden nefret ediyordum ama onsuz yapamıyordum. En nihayetinde bir gün cesaretimi toplayıp herşeyi noktaladım. Ama hala deliler gibi acı çekiyordum. Ona çok kızıyor ama hala özlüyordum. Herşeyden özellikle kendimden nefret ediyordum.
Telkinlerin dördüncü gününde sabah uyandığımda eksik olan birşey vardı. Bir boşluk. Yataktan kalkamadım, düşündüm ve nedenini buldum. Sıkı durun: 6 aydır benim gölgem gibi olan dayanılmaz acı, nefret yerinde yoktu. Onunla yaşadığım herşeyi inatla düşündüm tek tek. Hayır acı vermiyordu.
Son üç gündür ısrarla onu düşünüyorum ve sadece gülümsüyorum. Ağlama nöbetleri, birşeyleri kırıp dökme isteği yok. Kendimi de çok seviyorum artık. Hayat benim için şimdi başlıyor. Lütfen bu eşsiz deneyimi yaşamak için siz de kendinize bu şansı verin. Hepinizi seviyorum.