istediğim ve gereksindiğim olgularla karşılaşmakta olduğum için şükürler olsun.
gereksindiğim her olgunun bana doğru yaklaştığını duyumsamayı seçiyorum. teşekkür ederim..
Sevgili Sweet e imdatt enerjiii demiştim bir akşam :)
biliyorum tüm pozitif enerjisi benleydi :)
ve ertesi akşam ilginç bir deneyim yaşadım. evren enerji isteğime daha çoğuyla karşılık verdi.
yaklaşık bir aydır devam ettiğim spor salonunda haftanın bir akşamı da yoga dersi varmış meğer :) o saatte oradaymışım.. derse katıldım..
onlarca kitap okudum meditasyon buda zen öğretisi.. forumda şifa çemberiyle enerjimizi buluşturmaya çalıştık. ancak bu deneyimi ilk kez yaşıyordum..
herkesin en az bir kez yaşaması gerektiğine inanıyorum..
ilk dakikalarda ne olursa olsun yavaşlayamadım. gevşeyemedim ve esneyemedim.. üstelik esnek olduğumu düşünürdüm. her harekette sabırsız, hep bir sonraki adıma kiltli ya da günün yorumlarındaydı zihnim :)
öyle telaşlı yaşam alışkanlığında, ve öyle gerginiz ki, yavaşlamak bizim için neredeyse imkansız. hatta yavaşlayanları seyretmek önce çileden çıkarıcı sanırım..
carpe diem diye konu başlığıum var benim :) yaşam felsefem bu güya.
ancak bunun teorikten öte hiç geçmemiş olduğunu anlamam için yoga yapmam gerekiyormuş :) gerçekten anda kalmayı ilk kez başarınca.. koca bir hayat boyunca bunu hiç başaramadığımızı farkettim..
gerçekten tüm geçm,iş kaygısı tüm gelecek endişesi herşey in donduğu bir an yaşadım..
ve bilmenin anlamaya dönüştüğü bu an için şükürler olsun..
son dakikada cenin pozisyonuyla güven duygumuzu tazeleyelim dedi yoga eğitmenimiz. ve biraz sonra hazır olanlar kalkabilir.. iyi geceler deyip çıktı..
hiçbirimiz hareket etmedik.. kimse kalkmadı.. ne çok gereksinimiz varmış bu güven duygusuna.. ne çok ayrılma korkusu yaşıyormuşuz ..
çok değişik bir ruh haliyle eve geldiğimde kimseyle konuşmadan o anda kalmak istedim.. sadece O TEK AN ı düşünmek..
en son aşkın başında böyle herkesten uzak kendi başıma kalıp sadece düşünmek istediğim an geldi aklıma..
son aşk..
ya da ilk..
her aşkta aşkı yeniden tanımlıyor ve yeni tanımımızla ilk kez mi aşık oluyoruz acaba..
bir şarkı doldu içime hüzünle..
Aşkın en mavi zamanı...ZUHAL OLCAY - Dailymotion video
ağladım ağladım..dışında kaldığım tüm anlara...
gecenin karanlığında...
ve gülümsedim..
karanlıklarımızın ışığına...