Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2012, 12:27 AM   #36 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: NEYİ YİTİRMEKTEN KORKARIZ?

Alıntı:
cansuyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaybetmek korkusu öyle bir sarıyor ki bizi,kaybetmemek için çırpınıyoruz. Bundandır konuşmak isterken susmamız, kendimizi eksilte eksilte fazlasını vermemiz, bir kadının kocası için saçını süpürge etmesi gibi... İyi çocuk olmak olur derdimiz; kimse bırakmasın, terk etmesin bizi... Sanırız ki biz verdikçe, daha çok sevecek, daha çok anlayacaklar bizi... Bazen gördüğümüz halde görmemezilikten geliriz birçok şeyi. Sanırlar ki, kandırılıdık, uyuduk, fark etmedik. Oysa sen yüreğine taş basarak gözlerini başka yana çevirmişsindir. Bil ki, gerçekten senin olan hiçbir şey seni bırakmaz. Yeter ki sen kendini terk etme, ne pahasına olursa olsun...
Doğru söze ne denir ki Cansuyu..Gerçekten sevdikçe daha çok sevecek sanıyoruz ya da iyi bir şeyler yaptıkça daha çok beğenecek sanıyoruz.Hiç de öyle olmuyor.Sürekli yanlış tarafa baktığımız içinde doğruyu göremeyip kendimizi defalarca suçluyoruz.Hatta için için hırpalıyoruz.En azından ben öyle yapardım.Çekirdek inanç telkinlerden sonra değişik bir şey oldu ama artık sevilmemek, beğenilmemek çok da etkilemiyor artık beni Allah nazarlardan saklasın korkmuyorum artık