10-09-2012, 12:32 AM
|
#12 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hepinize kucak dolusu sevgiler :)) O zaman imgeleme içeren meditasyon çalışmasını o kişi için yapma canım. Çünkü anlayabiliyorum senin o kişiyi duygu dünyanda koyduğun yeri. Kimse o kadar sevdiği birini kolay çıkaramaz ama imkansız da olmaz. Yeterli kararlılıktasın bunu çabandan anlayabiliyorum. Çözüme gelince o kişiyi sözlü olarak affetmelisin. Affetmek Özgürleştirir başlığımızda yer alan bir metin paylaşmıştım o da güzel ve etkili bir çalışmadır. İşte burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/822487-post5.html
Bunu yaparken özellikle şu cümleyi "Ben seni içtenlikle bağışlıyorum." kalpten iç huzuruyla söyleyene kadar bir süre devam edebilirsin. Bazen bazı insanlar için tek bir çalışma bile etkili olurken bazen bu çalışmaya bir süre devam etmek gerekebilir.
Sen daha değerlisin unutma ve mutlu olmayı hak ediyorsun işte bu çalışmaların amacı da bu seni mutlu ve huzurlu kılmak.
Umarım yardımı olur tavsiyelerimin. Bir de böyle dene olmazsa yine fikir telakkisi yaparız.
Yazdıklarını okurken şu yorumu yazayım diyorum bakıyorum arkasından sormuşsun. Bu çok güzel. Aramızda bu kadar kısa süre olmasına rağmen güçlü bir bağ sezdim. Her şey çok hepimiz için daha güzel olsun.
Sevgiler. |
| |