Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2012, 12:25 AM   #187 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

sevgili günlügüm,

su bir iki haftadir is hayatimda degisiklik istiyordum ama bir türlü ismini koyamadim di..

Dogrusu daha halen ismini koymus degilim ama istenileni geri cevirmekte ters tepki yapacagini bildigimden, özel ders verirmisin diye talepler geldi..

bende bayagidir özel dersler vermedigimden pek emin olmadigim halde kabul ettim..

Dogrumu yaptim yanlismi yaptim bilemiyorum ama biraz monotonluktan cikmak istedigimi bildigimden kabul ettim..

Biraz zorlanmam gerek, biraz tekrar arastirmam gerek, biraz kendimde cabalamam gerek diye düsünüp dururken bu özel ders talepleri belkide hayatimda farkliliklar getirebilecek bana Allah´in vermis oldugu bir cevap diye düsünüyorum..

cünkü evrene farkli is istiyorum ama ne oldugunu bilmiyorum en güzel sekilde istegime cevaplar gelsin diye olumlamalar yaarken, istegimi sunarken ümit ederken arada bi düsünürken özel ders teklifleri cikti karsima..

kabul etmesine ettim ama acaba yapabilirmiyim, zorlanmammi nasil olacak derken tam bir ümitsizlik aninda dedim, ne oluyor sen degisiklik istemedin mi??? sen farklilik istemedinmi?? sen kendin zorlanmak arastirmak istemedin mi?? dedim.

verileni kabul etmemek kabul etmekten daha büyük yanlis olur diyerek basliyacagiz bakalim..

icimde var bi heyecan.. bu hafta özel ders talepleri icin terminler verdim, gelsinler konusalim haftaya basliyacagim ;)))))

sunun farkina vardim ki, ne istedigimize ve gercekten isteyip istemedigimize dikkat etmeliyiz, cünkü evren elinden geleni yapiyor olusmasi icin..

hergünüme sükürler olsun..
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla