Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2012, 12:56 AM   #13 (permalink)
Dragonfly.

Tesekkür: 5
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dragonfly. is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hepinize kucak dolusu sevgiler :))

Canım benim. Mesajını okurken göz yaşlarıma hakim olamadım. Şimdi ben ne yazdım diyeceksin. Sadece bir kaç kelime ile hissettiklerimi vigülüne kadar anlayabilmen muhteşem. En yakın arkadaşlarım yaşadıklarıma tanık olmalarına, saatlerce hislerimi anlatmama rağmen beni bu kadar iyi anlamamıştı. Evet ihtiyacım olan tam da buydu. Kendimi ifade edebilmek. Tamam aldatıldım, hakarete uğradım ama ne ona duyduğum büyük aşkı ne de yaşadığım hayal kırıklığını unutamadım deyince herkes bana eleştiren gözlerle baktı. Kapat o sayfayı dediler hep. Çok kolaymış gibi.

Ayrıca destek olman, yol göstermenle de kendimi çok özel hissettim. İyiki varsın. Şimdi bir kere daha anladım burada olmak tam zamanında ve yerinde verilmiş bir kararmış. Telkinler evet çok şeyi değiştiriyor ama buradaki dostluk dayanışma da paha biçilemez. Sen çok değerli ve özel bir insansın.

Onunla yaşadığım herşeyi oturup yazdım. Artılarını, eksilerini, onu affedersem ne kazanacağımı, hayatıma girmesine tekrar izin verirsem ne kazanıp ne kaybedeceğimi. Defalarca okudum ve karar verdim: Ben onu içtenlikle affediyorum. Yepyeni ve sevgiyle dolu bir hayatı yaşamayı seçiyorum. Buna hazırım.

Telkinlerime sigara bırakmayı da ekledim. Affetme çalışmalarını da düzenli olarak yapıyorum. Kendime inanıyor ve güveniyorum.

Seni seviyorum arkadaşım Sweeet. Teşekkürler.
Dragonfly. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla