14-06-2007, 02:14 AM
|
#79 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
13 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Burcu'nun Günlüğü lerzancım,bilgisayara anca girebildim dolayısıyla msjını yeni gördüm.kusura bakma
gene üzdün beni... bak ben duygusal bi insanım, bana ağlıyorum deme valla bende ağlarım şaka yapmıyom valla ciddiyim.ya kim üzdü seni noldu bilmiyorum ama lütfen üzülme.seni çok fazla tanımama rağmen bende güçlü bi insanmışsın izlenimi yarattın.o yüzdeeeen hiçbir şeyin moralini bozmasına izin verme tamam mı canım.inan bugün bende çok ama çok kötü bir gün geçirdim.kahroldum resmen.saatlerce ağladım.şimdi burda anlatmıyım.neyse...
sıkıntını paylaşmak istersen ben burdayım ve elimden geleni yaparım...
ben senden çok ama çooooook ümitliyim.kesinlikle baş ediceksin bu sigarayla.sana güveniyorum.sen bırakırsan söz bende bırakıcam.şu düşüncendeki sebebide merak ettim valla.neymiş acep? dusun
görüşmek üzere canım.güzel haberlerini takip ediyorum.sakın pes etme... super ya bide biz bu yazışmayı burcunun günlüğünden değilde başka bi başlık altından devam edelim.burcuda kızmasın bize... 44
sen belirle ben uyarım |
| |