Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sevgili günlüğüm bugün kendimi çok sıkıntılı hissediyorum. Tam bir karmaşanın ortasında gibi kalbim, beynim. Ne yana döneceklerini neye inanacaklarını bilmiyorlarmış gibi bir halleri var...Hayatı bakışım, olayları algılayışım, duygularım çok değişti. Farkındayım bugün. Artık her sabaha olumlamalarımla başlıyorum. Gece yatarken olumlamalar söylüyorum. Ama bazen öyle oluyor ki sanki bir savaş içine giriyor gibiyim. Ben bir taraftan herşeyin çok güzel olduğuna kendimi inandırmak için debelenirken, diğer taraftan bir ses sürekli güzel olan ne diye sarsıyor beni...Bu benim için bir mücadele gibi oldu. Bu micadeleden ben galip çıkacağım biliyorum. Ya da pardon bu mücadelenin galibi benim biliyorum:))) Bazen öyle bir boyuta geliyorum ki kafamdan olumsuz bir düşünce geçtiğinde korkuyorum gerçek olacak diye...Hemen pozitifiyle değiştirmeye çalışıyorum. Ama bu karmaşa o kadar yorucu ki... Yeni birşey daha öğrendim sinirli olduğumda mesela ya da üzgün olduğunda bunu inkar edip bununla savaşmaktansa şu an sinirli olduğumu kabul ediyorum ve sevgiyle gönderiyorum diyorum. Yerine sakin olmayı seçiyorum diyorum. Gerçekten işe yarıyor:)))
Dün gece hiç uyuyamadım. Yatmadan önce hep Shamanic Özlem Şahin'in bir meditasyonu var. Sitede bulmuştum. Onu dinliyordum yaklaşık 2 haftadır hemen hemen her gece. Çok seviyordum daha başında hemen rahatlatıp uykuya daldırıyordu beni. Dün öyle olmadı.Önce sitede bulduğum başka bir meditasyon dinlemek istedim. Pek sevmedim gerdi beni diye tekrar onu dinledim ama o da aynı şekilde çok gerdi beni. Her zaman çabucak biten meditasyon uzadı da uzadı. Sonra suçluluk telkinini çoktan çıkarmıştım listemden ama sanki bir anda tüm suçluluklarım hortladı. Ben gönderdikçe onlar geldi. Bugün tekrar suçluluk telkinini dinleyeceğim. En azından bugün için ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Bir de erteleme telkinini ekledim dün gece. Sırası geldi sanırım. Sosyal fobiyi çıkardım listemden. Şimdi kendine güven, sosyallik arttırıcı,ego güç, başkalarının düşüncelerini önemsememe var...Biraz hissel olarak hareket ediyorum. Telkin ekleyip çıkarırken. Yani az dinlemiyorum ama süreyi de kendime sorup uzatıyorum:))))şu an her şeyyy çoook çok güzel, biliyorum...:))) |