Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2012, 02:26 PM   #3 (permalink)
egogli

Tesekkür: 5
7 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
egogli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bilinç altınının özellikleri

24- emir alır. Burada ya siz bilinçli olarak bilinçaltına emirler verirsiniz ya da bunu bilinçsizce yaparsınız ama mutlaka yaparsınız. Eğer bilinçli biBilinçaltı bilinçli zihinden r şekilde emir vermeyi başarırsanız bilinçaltındaki verileri değiştirebilir, yeni veriler girebilir ve bilinçaltınızın sizin istediğiniz hayatı gerçekleştirmesi için çalışabilirsiniz.
26- Bilinçaltınızda bir çok kayıt birbiri ile bağlantılıdır. Bir kayıt diğerini etkiler, tetikler açığa çıkartır. Bir çok korku başka bir korku ile bağlantı halindedir. Bu nedenle bilinçaltına bütünsel olarak bakmak gerekir.25- Bilinçaltı hiç bir şeyden şüphelenmez ve sorgulamaz. Bu nedenle bilinçaltınıza hangi komutları verdiğinize dikkat etmelisiniz.

27- Bilinç daha fazla tümevarımlı, bilinçaltı ise tümdengelimli düşünme eğilimindedir.
28- Bilinçaltının psişik yetenekleri vardır, gelecekteki bir olayı görebilir, önceden tedbirler alabilir, kişiyi uyarabilir.
29- Bilinçaltı, bilincin dikkat etmediği şeylere daha fazla dikkat eder ve otomatik olarak kayit eder. Bilincin dikkat ettiği şeyleri ise kayıt etmek için anlamlı bir çaba ve tekrarlar gereklidir.
30- Bilinçaltının sanatsal yetenekleri vardır, üretim yeteneği çok gelişmiştir ve hayal gücüne sahiptir. Ancak tek sorun hayal ile gerçeği ayırt edememesidir. Eğer kişi kendi hayallerini bilinçli olarak kurmazsa bilinçaltı için bunlar katı bir gerçek olacaktır.
Yukarıda bilinçaltının en önemli özelliklerini verdim. Bu bilgilerin bilinçaltı konusunda çalışmalar yapan kişilerin işine yarayacağını umuyorum. En azından uğraştıkları bilinç alanını tanımaları ve anlamaları onunla daha sağlıklı çalışmalar yapmalarına yardım edecektir.
Alıntı
egogli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla