Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2012, 01:23 AM   #74 (permalink)
kemal90

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kemal90 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkes Beni Dövüyor

"Ya bak şaka yapıyorsunuz anlıyorum ama bu tarz şakalardan hoşlanmam ben bir daha yapmayın istemiyorum" diyeceksin. Umursamaz tekrar yaparlarsa taviz vermeyeceksin direk müdürün yanına gideceksin "bu bu kişiler beni rahatsız ediyor uyarmama rağmen gruplaşmışlar çete gibi insanları ezmeye çalışıyorlar " diyeceksin biraz daha abartıp süsleyeceksin. Daha sonra tıpış tıpış müdürün odasına gidince olaylar biraz daha düzelir hı çıkışta sıkıştırmaya çalışırlarsa zaten polis denen bir olgu var okul içinde sıkıştırırlarsa lafını esirgeme vururlarsa sende vur sonra gene şikayet et müdüre " hocam bunlar iyice eşkiya oldu saldırdılar bana" gibisinden. Demişsin halı saha maçında dalga geçiyorlar aşağılıyorlar filan diye bir kere senin öyle adamlarla halı saha maçı yapman hata madem böyle davranıyorlar zevk yerine gerginlik üzüntü çekiyorsun gitme halı saha maçına adam gibi adamlarla oyna arkadaş edin kendine bak net söylüyorum hiç bir arkadaşın kalmasada yinede sıkıntı çekmeyeceğin bir anahatar söylüyorum sana " kurslar " . Gitar kursu olur , futbol klübü olur yeteneğin varsa , fitness olur , dövüş kursu olur olurda olur yani.
kemal90 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla