Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2012, 03:05 AM   #75 (permalink)
ac_milan_ac
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkes Beni Dövüyor

Bu gece kendi kendime çok düşündüm ve kendimi sevmediğime , kendimi değersiz gördüğüme sonuna kadar kanaat verdim.Aslında böyle biri değildim hayat doluydum liseye geçince ne olduda böyle oldu anlamadım.Bugün baya düşündüm.Küçük bir problemden çıkıp problemin kökünü aramaya çalıştım ve bu kanıya vardım.Küçük problemlerim olarak: Parmak kaldırmaktan korkmam,arkadaş ortamına girmekten korkmam vs gibi şeyleri düşündüm ve neden böyle düşündüğümü sordum kendime.Biraz düşündükten sonra korkuyorum dedim.Daha sonra gene sorguladım kendimi düşündüm düşündüm ve insanların beni umursamayacağını onların hayatlarında önemli bir yerim olmadıgını düşündüm.Böyle düşündüğüm içinde konuştugumda onların beni umursamayacağını,kim napsın benim konuştugum şeyi gibi şeyler aklıma geldi. Sonra bunun üzerine gittim neden insanlar dediğimi önemsemesinki diye. Çünkü ben eziğim diye düşünmeye başladım Neden ezik olduğumu düşündüğümü sorguladım daha sonra...Ve tüm bu ezik düşünmenin , korkak düşünmemin nedenini kendime değer vermemem kendimi sevmemem olduğuna kanaat getirdim.
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla