Ynt: bin yapraklı nilüfer çiçeği demiştim ya son zamanlarda toparlanamıyordum kafam dağınık vaziyetti tine ben de böyle herşeye bi soğuma uzaklaşma hissi vardı ama bu duygularımı ciddiye bile almadım sebebini şu olabilir diye düşündüm bilgisayar göçünce telkinleri de dinleyemedim 1 hafta. bu aklıma gelmemişti daha önce de ara vermiştim kötü olduğumda 1-2 gün falan. ama bu 1 haftalık süre etkiledi galiba şimdi 2 gündür yeniden inidrip yeniden dinlemeye başladım niyetliydim sakince kendimi toplamaya ama dün çok dağıldım ve bir panikatak krizi geçirdim ve şu an uzun zamandır beklediğim gitmek istediğim izmir buluşmasından vazgeçmek üzereyim
umarım 1 günde herşey değişir ama bütün panikataklar gibi insanlardan kaçma eğilimim var
olur da olur kötü olursam ya kendimi bi şekilde ağlarken boğazım düğümlenir konuşumazken,nefes alamazken bulursam ben bunu başkalarının yanında yaşarsam çok daha kötü oluyom artık nadiren oluyor uzun zamandır ama yine de korkuyorum
aldırmıcam çok uzun zaman önce aldığım gelme kararını korucam ama o kadar hevesli olmama rağmen,hayalablayı görmeyi uzun zamandır beklememe rağmen bi son dakka golü olursa
lütfen beni affedin
dağılmış durumdayım çünkü
__________________ dünden sonra yarından önce yaşam gurur umut bitince<br /><br />yaşayamadıkça özgürce mutluluklar biter...sevsende |