Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2012, 10:45 PM   #9 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

4 yapraklı yoncam:)))nasılsın? Ben günlüklerime hep isim verirdim. Seni isimsiz bıraktığımı hatırladım birden. Şimdilik 4 yapraklı yonca demek istedim. Bana şansı hatırlatasın diye:)))Belki daha güzelini bulursam değiştiririm... Bugün çok güzel bir gündü benim için. Gece çok güzel rüyalar gördüm. Hatta bir ara kendi kahkahama uyandım. Yaklaşık 6 aydır sürekli, 3 haftadır da hiç aralıksız meditasyon yapıyorum...Özlem Şahin'in meditasyonlarının çok yararlı olduğunu gördüm;direk bilinçaltına işlediği için. Özellikle dün yeni bir meditasyon buldum. İlk kez de dün gece dinledim...Ben meditasyonları sürekli derinleştiğimiz için uyanık dinleyemiyorum. Hemen uykuya dalıyorum. O yüzden bu akşam tekrar dinledim, sözlerini çok merak ettim çünkü...Yine hepsini dinleyemedim ama yine de bişeyler yakaladım:)) İçinde güzel rüyalar görmemizle ilgili bir komutta vardı...Onun etkisi sanırım:)))) http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-linkleri.html (affetme meditasyonu) Onun dışında sürekli olumlamalarıma devam ediyorum. Beğendiğim olumlamaları telefonuma kaydediyorum. Sürekli okuyorum onları. Bu konuda biraz kafam karışık kuantuma göre hep aynı olumlamayı yapmalıyız, diyor ama ben o an ihtiyacım neyse onu söylüyorum. Kendimi iyi hissediyorum:) Telkinlerim gündüz bilgisayarım açık olduğu sürece açık, gece uyurken de sürekli dinliyorum zaten...Yani günde min. 14 saat. Bazen bilinçaltıma çok mu yükleniyorum acaba diye korkuyorum. Umarım öyle değildir. Onun dışında ya sürekli sitede paylaşılanları okuyorum ya da ilgili bir kelime gördüğümde tüm gün onu araştırıyorum. Yakında kör olma tehlikem var yani:))))Başka da olumsuz düşüncelerim artık hiç yok gibi. Ama kötü tarafı olumsuz olan ya da konuşulan şeylere hiç tahammülüm yok:( Mesela tv çok az izliyorum o da evdekilerle aynı ortamda oturma ihtiyacından kaynaklı...Artık farkediyorum ki tv de ne kadar çok olumsuz şey empoze ediliyor bize:((( Bir de haberleri takip etmekten kendimi alamıyorum. Sonuçta okumayan, güncelden haberi olmayan biri olmak istemiyorum ama onlarda malum:(( Veee evdekiler canım annem, canım babam. Babam tam anlamıyla bir olumsuzluk makinası bol bol tartışma halindeyiz bu aralar:)) Yani bir kaç gündür istatistik tutuyorum, yemek de en basitinden bunun tuzu eksik, şunun yağı fazla, aa artık salataya kökleride mi doğruyorsunuz falan tarzında:)))) sürekli bir şikayet, bir olumsuzluk:))))Ama yeni taktik buldum, bundan sonra her olumsuz şey söylediğinde saycam dedim. Dün bu dolma az mı pişmiş dedi, 1 dedim:)))Güldü bişey demedi:)))2 dk sonra salatanın da tuzu az diyeceğim ama 2 diyeceksin dedi:))))Ehe ehü eheee:))))Unutturcam babama kararlıyım:)))Annem de tam bir elham hatunu:) Bir olayla ilgili bir şey ters gitmeye görsün ya da bir yere başvurmayalım hemen başlar; o ne şimdi, nasıl olcakmış, niye olmadı hala, off şu çocukların işleri de bir düz gitmez mi, çocuklarımın işleri de bir yoluna girmedi ki:)))) Valla hem kendimle hem onlarla savaşıyorum resmen yafs:)))Ama olsun hepimizi değiştireceğim:))))
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla