Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 10:44 AM   #3 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: öğretmenliğin önemi

Merhaba esinnn;

Öncelikle yanımıza hoşgeldin...
Sanırım bir öğretmen adayısın...Öğretmenlik çok kutsal, aynı zamanda da çok sabır isteyen bir meslek..Okuyan çocuklarım olduğu için de öğretmenlerle çok haşır neşirim. Maalesef mesleğini iyi icra eden öğretmen az.Öncelikle çok iyi bir kişisel gelişime sahip olması gerekiyor. Kendine güveni, saygısı olan bir insanın ,böyle kişiler yetiştirebileceğine inanıyorum.Çok açık ve basit gibi görülse de aslında üzerinde ciddi bir şekilde durulması gereken bir durum. Öğretme öğrenme sürecinin etkili olabilmesi için, öğretmen ve öğrenci arasında çok özel bir ilişkinin kurulması gerekir. Başka bir deyişle öğretmen ve öğrenci arasında özel bir bağ kurulmalı.. Bunu becerebilen nadide öğretmenlerden biri, bu yıl okulumuzdan ayrıldı.Gerçekten de çok üzüldük,gittiği öğrenciler için de sevindik..Çocuklarımın sevdiği derslere dikkat ettiğimde, öğretmenini seviyorsa o derste başarılı olduğunu farkediyorum...Bir okul başarısıyla ün yapmışsa,bu durum öğrencilerden ziyade onları yetiştiren öğretmenlerin zaferidir diye düşünüyorum...
İlkokul öğretmenlerini çok iyi araştırıp seçerek çocuklarımı emanet ettim.Bunun için uzaktaki okulu bile tercih ettiğim oldu.Bunun semeresini de aldım.Bugünkü başarılarını, bu seçime borçlular.Çünkü temel eğitim önemli...
Bir de öğretmen olacak olanların, Türkçeyi çok iyi bilip,yazım kurallarını da iyi bilmeleri gerekiyor...

Sevgiler...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla