Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2012, 03:17 PM   #10 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen

Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: daha iyi şarkıcı ol cd si sipariş ettim!!

Alıntı:
yoncam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar aranız da bu telkini daha önce dinleyen varmı Allah rızası için yazın zira ben şarkı söyleyere ekmeğimi kazanmaya çalışıyorum okuduğum konularda telkinler ilk başta farklı tepkiler yaratıyor muş ya hani Allah C.C muhafaza etsin öyle bişey olursa Allah C.C korusun çalışamamki yani ilk etapta ters bir etki demek şarkı söyleyememek iğrenç söylemek v.s demek Allah C.C korusun çok korkuyorum lütfen yardım edinnnn !!!!
Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaklaşık 1 aydır dinliyorum ben bu telkini. Müziği meslek edinmek istediğim için özel derse başladım;ama özel derse telkini dinlemeden önce başlamıştım. Yıllardır telkin dinlerim bu telkinin bende bir etkisini görmedim. Normalde söylediğimden daha iyi söylememe neden oldu gibi birşey de diyemeyeceğim. Diğer teklinlerden fayda gördüğüm için, belki bunun da bi şekilde farkedilmese de bir etkisi oluyordur diye hala dinliyorum Herkeste etkisi aynı olmayabiliyor.
Korkma öyle sesinde bozulma vs gibi bişiler olmaz. Korkuların olmasın. Denildiği gibi belki mide bulantıları falan yapabilir;ama bende olmadı.
yeshappy özel ders olarak şan dersi mi alıyorsun?Ne hedefliyorsun?
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla