Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2012, 08:53 PM   #13 (permalink)
foto_kontes
Teğmen

foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Alıntı:
katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir de parayla ilgili olan negatif inançlarımın farkına vardım. Hala da çözemiyorum. İş bulamamamın hatta bulduğum işlerde duramamın sebebi bile bu belki de...Çünkü çok tuhaf bir şekilde bana açılan kapıları ittiğimi farkettim...iİlkokuldan beri hep çalışmak zorundayım şeklinde hissettim kendimi...O, ben çocukken pazarda su satardım diyenlere hep sinir olmuşumdur:)))Bir kere benim pazarda o suyu satacak ne girişkenliğim vardı, ne de topluluk için de öyle bağıracak özgüvenim:)) Hep kendimi aileme yük olarak görmüşüm:( Ne acı, halbuki çok da anlayışlı ve sevgi dolu bir ailem varken...Şimdi bile evle ilgili bir masraf bile olsa hemen kendi üzerime alınırım...Sadece onlarla da sınırlı değil; bir arkadaşım en basit bir çay ısmarlasa üzerine de bir şaka yapsa hemen alınırım. Ya da kimsenin bana yardım etmesinden hoşlanmıyorum. Biraz incinsem hemen benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok şeklinde aptal gurur cümlelerine giriyorum. Özellikle de maddi konularda yapılan bir yardım da kendimi çok ezik ve borçlu hissediyorum... Bugün bolluk bereket olumlamalarına ya da işle ilgili olumlamalara başlayacağım. 21 gün aynı olumlamaları tekrarlamayı düşünüyorum. Ama doğru olumlamaları seçtiğim konusunda emin değilim. Çünkü o kadar da derinden hissetmiyorum nette yazılanları...Bakalım seçelim nasıl olacak gelişmeler:))))))))))))
Merhaba , aynı sıkıntılar bendede var ve sebebi yada çözümü ne bilmiyorum :(
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla