Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2012, 04:55 PM   #16 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Ha bir de arkadaşlarıma sürpriz yapmak istiyordum. Şöyle çook eski tarihlerden şimdi ki tarihteki o dijital resimleri bastırmak istiyordum. Dün gece aklıma geldi. Çoook süper bir fikir di mi :p Tamam bence de orjinal değil ama öyle bişeyimiz yok bizim :D Neyse demin maillerimi açtıp bir baktım, indirim sitesinin birinde foto baskısı indirime girmiş:)))Çekim yasası bana da mı işlemeye başladı, artık evren beni de mi seviyoooor:)))Oleeeeee yoksa yakında yeteneklerime uygun, iş arkadaşlarımla süpeeeeeeer anlaştığım, çoook severek ve en harika şekilde yaptığım, boool paralı ( miktar aramızda:) )), benim ve herkesin hayrına olan süper işim de mi bana gelecek:))))Açtım kollarımı sevgiyle kabul ediyorum...Hadi gel...Bu arada olumlamaları mı seçtim. İş teması ana konu olup, bolluk bereketin de dahil olduğu olumlamalar. Ben tek konu olarak düşündüm ikisini de umarım doğrudur...
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla