Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2012, 06:47 PM   #18 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Nil ne güzel şeyler yazmışsın ne kadar yol almışsın. Farkındalıklarının artmış oldupu bariz belli oluyor iyi ki varsın. Olumlamaları aynı benim gibi yapıyorsun telkin kararında da öyle iki ortak noktamızın olması benim çok hoşuma gitti. Sana tavsiyem sabır ve kendine hedef defteri yapabilirsin neredeyse ben bu yıl hedef defterime yazdıklarımın yarısını gerçekleştirdim. Olumlamalarda şimdiki zamanı kullan mesela ben bu aralar en çok her şey yolunda yı kullanıyorum. ;) Ol iz vel. All is well. :D

İstikrarlı olduğun için başarın kaçınılmaz daha çekirdek inanç çalışması öncesi bu kadar yol almışsın onu da yptırınca her şey çok daha güzel olacak buralarda kal yazdıklarını okumak öyle iyi geldi ki bu samimi ve sıcak anlatım için de ayrıca teşekkürler.

Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ne koşulsuzundan. ;)

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla