Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
ailenle aran nasıl..ailende affetmen gereken birileri var mı. ilk bunu ne zaman hissettin.. yani seninle ilgenilmediğinii..tabiki çocukluğunda..eğer tahminlerim doğruysa o anki aklınla onları affetmen gerekecek ..kendi değerini kabul etmen..biricik olduğunu ve sevilmek için ekstra birşey yapmak zorunda olmadığını kabul etmen gerekecek..ilgi beklemek seni strese soktuğundan her insanla tanıştığında şu mesajı veriyor olabilirsinn.. şimdi güzel vakit geçircez ve sonra beni aramıyacak..içerde böyle bir program çalışıyor..insanlar vefasızdırr..bunu kimden ne zaman duyduğunu hatırla ..ve onu affet..bu düşünce genel bir düşünce..ve insanlar genellemeye gelmezz..bazıları vefasızdırr..bazıları vefalıdır..sevgiler.. |
İlk önce yorumun için çok teşekkür ederim.
insanlar vefasızdır diye bir düşüncem yok.Şu yaşıma geldim erkek ya da kız benimle tanışmak için benim yanıma gelmedi.Hep ben başkalaırının yanına gittim.Onlar gelmedi iknci üçüncü dördüncü defa gittim yine gelmediler.Ben aradım onlar aramadılar.Yan ihep tek taraflı bir çaba.Hep böyle soğuk,sıcakkanlı olmayan insanların arasına düştüm.Ben çok sıcakkanlıyım,konuşkanım ama tam tersi insanların arasında olduğum için bu kişilik özelliğimi gösteremiyorum gösterecek ortamım olmuyor.bluegirlx o deidğin zamanı ben nasıl hatırlarım çocukluğuma nasıl ineceğim bunun yöntemini biliyor musun?