Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2012, 11:52 AM   #6 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: nedenini bulamadım,çözemedim.Siz bir akıl verin?

sevgili jaimemiamor
Gördüğüm kadarıyla kendine güven ve sosyallik konusunda bir sıkıntın yok ama burda bilinçaltın seni gerçekten ele geçirmiş ve bazı korkular seni sarmış bu korkularda hayatını yönlendiriyor..Eminim ki yeni kişilerle tanıştığında aklında hep aynı düşünce geçiyordur yine arkadaşlığımız sadece burda kalacak.....Sorunu yine kendi düşüncelerimizle çözeceğiz..sana şu çalışmayı denemeni hatta kesinlikle yapmanı tavsiye ediyorum
Her gece yatmadan önce ve sabah kalktığında şu sözleri söyle
Arkadaşlarım benimle çok mutlu onlar benimle her zaman ilgilenir ve beni sorar, arkaddaş çevrem çok güzel ve iyi vakit geçiriyoruz...şimdi çok mutluyum ve minnettarım..
Bu çalışma evrenle iletişim kurma yöntemidir herkes evrenle istesde istemsede düşünceleriyle iletişim kurar.. sen bunu bilinçli yap ve hayatına istediğin şeyleri düşünerek devam et ve istediğin şeyleri hayatına çek..
Evren istediklerini sana getirecektir yeterki sabırlı ve istekli ol...
Sevgi ve huzr dolu günler...
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla