Cevap: Ruh Eşimi Buldum RimA Vita Perfetto istediğiniz özellikte birinin hayla ettiniz sanırım çekim yasasıyla ve 1 hafta gibi kısa bir sürede hayatınıza girmiş :) okuyunca çok mutlu oldum ve aynı şey benimde başıma geldi 9 ay önce... istediğim özellikte birini istedim ve çok çabuk cevap geldi bana :) inanamadım olaylar çok hızlı gelişti ve birde bakmışssın aşık olmup çıkmışsın... :) bu harika bir deneyim şimdilerde ise düşünüyorumm...
Kalimera tatlım sen korkuyosun ve inan bana korkularla ilgili öğrendiğim tek ve en inandırıcı şey korkular hayali ve hiçbir zaman gerçekleşmiyecek saçma sapan kuruntulardan ve hayalgücümüzden ibarettir ve bizler ise o korkularımızı sürekli besleyerek büyütüyoruz... kendin itiraf ettin kaybetmekten, seni küçümsemesinden, şunu görmeni isterim ki onu hayatına çekende uzaklaştıran da sensin.
size perşembe gününden bahsetmek istiyorum .. o an aklımda ne vardı bilmiyorum ama tek düşündüğüm perşembe günü onunla konuşucaktım...
perşembe günü gelmişti o gün hep aklımdadır. Tenefüs zili çalmış öğrenciler 4.derse girmişti. Bizim derslerimiz boştu ve ben pek konuşkan değilimdir. Değer verdiğim bir arkadaşımdan tavsiye istiyordum o an kısa bir prova yaptıktan sonra hoşlandığım kızın sınıfına doğru gidiyordum. Attığım her adım gittikçe zorlaşıyordu ve nihayet onun sınıfının kapısındaydım içerden sesler geliyodu öğretmenleri henüz derse girmemişti...
Öğretmenleri(aynı zamanda sınıf öğretmenim) sınıfa doğru giderken beni gördü ve biraz sohbet ettikten sonra tam sınıfa giricekken döndü ve bana bir sıkıntın mı var yunus dedi ( tuhaf olan ne biliyomusunuz bu olaydan tam 9 ay geçti bu anımı yazarken bile ellerim titriyor heyecanlanıyorum) şeey evet dedim özceyle konuşmak istediğim bir konu var dedim. Tamam özceyi sınıftan çağırıcam dedi o an ben şaşırmıştım hocamın böyle bir iyilik yapması beni mutlu etmişti ve beklemiyordum böyle bir şey. o an beynime giden kan öğretmenimin özceyi sınıftan çağırmasıyla ve özceyi görmemle birlikte tavan yapmıştı yüzüm kızarıyordu ve kalp atışım deli gibi hızlanmıştı. Yüzümün kızarışı kulaklarıma kadar ulaşmıştı ve nihayet konuşmaya başlamıştım .. O an benim hayatımın ölümsüz bir kaç dakikalarından birisi ve en kıymetlisiydi. O zamanlar bana çok yardımı dokunan Sweet'e çok çok teşekkür ediyorum :)
Umarım kalimera herşey gönlünüzce olsun ve asla pes etmeyin çünkü ben asla pes etmicem |