Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2012, 07:45 PM   #48 (permalink)
tulley
Teğmen

Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tulley is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Burası benim günlüğüm

ne yalan söyleyeyim artık değiştim, eski ben değilim, tamamen farklılaştım karakterimde gerçekten büyük değişimler oldu. insanları artık alttan almıyorum, karşımdakine istediğim cevapları verebiliyorum. davranışlarımı istediğim gibi yönetebiliyorum rahatca konuşabiliyorum ve anksiyete vardı sanırım bende o işte artık yok :D valla eski luzumsuz korkular saçma geliyor o çocukluktan çıkmış gibiyim. değişim sadece içten olunca fiziksel değişimde az buz istiyorum kendime baktıkca eski halim aklıma geliyor, menfaaci insanlara tepki göstermediğim egosunu tatmin etmek için beni ezdiklerinde ses çıkarmadığım vs şeyler. tabi bundan utanmıyorum o zaman telkinleri dinlemediğim içinde fazla üzülmüyorum bana küçük hayat dersi oldu diyebilirim. tek sorun içimde ara sırada olsa sıkıntı nöbetleri oluyor yaz bitimine bağlıyorum ama ben, hayat güzel yaşanıcak çok şey var bunun içinde çalışmak gerek, bide giderek felsefeye yöneliyim bir etkisi oldu mu bu işte telkinlerin :D

ama varya o soğuk karlı ayda karamsar tulley bu kararı vermeseydi şuanda çok farklı vaziyette olurdum bunu adım gibi iyi biliyorum, bunuda kaderin cilvesine bağlıyorum, bu günlük ibret olsun başlarda inanmıyordum ne yalan söyleyeyim hele ki böyle olucağımı söyleselerde sadece gülerdim. bilinç altı varya o bilinç altı insanı padişahta yapıyor maskarada :D
tulley isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla