Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Ah bykus ah biliyorsun sorunlarını artık tek yapman gereken şey eyleme geçmek. Siparişlerini ertelemeden istediğine kavuşmak. İstikrar. Ama geldiğin noktadan gurur ve mutluluk duyuyorum. Başımın tatlı belası bykus. Şimdi başkalarına da ışık tutar hale geldin ama kendini ihmal etme. Bildiklerini öğrendiklerini uygula o zaman daha iyi ve inanarak anlatırsın. Tıpkı benim sana anlattığım gibi. Uygulama fırsatı yaratmak kalıcılığı sağlar. Bu noktada eyleme geçtiğin an başarılı olacağına eminim. Şimdi bir tek eyleme geçmek kaldı senin içinm. Yeniden ve yeniden her zaman iyileşmek için daha iyi olabilmek için ilk adımı atın gerisi gelir.
Bir şey aklına geldiyse şimdi yapıcaksın. Yarın veya daha sonra değil. Ya da bir plan defterine not alacaksın çünkü içindeki atalet duygusu senin o işi unutmanı sağlıyor onu yenmek için plan defteri iyi bir çözüm.
Eylem + İstikrar = Başarı
Eyleme geçerken kar zarar hesabı da yapabilirsiniz bunu yaparsam ne olur yapmazsam ne olur. Sanırım bu ara kararlarımı verirken buna dikkat ediyorum ve beninm için her durumda en faydalı olanı seçmeye çalışıyorum.
Sevgiler. |