Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2012, 10:06 PM   #8 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum

burda bana değilde konuyu açan arkadaşımıza odaklanmak gerekir. Hepinizin ayrı ayrı yorumları için çok teşekkür ederim.

Blackstarr sana katılıyorum teşekkür ederim değerli fikirlerin için aslında çok mantıklı geliyor. Zaman zaman benimde aklıma geliyordu bu çözüm ama hiç denemedim. Açıkcası birşeyi yapmakda zorluk çekiyorsam eğer, onu zihnimde hayal edip zorluk çekdiğim işi çok kolay bir şekilde yapabildiğimi görmeye çalışmak beni fazlasıyla harekete geçireceğine inaıyorumm

iki değerli tavsiyem var size

1. az önce çok karamsar ve mutsuzdum adeta dibe vurmuşdum. youtube'u açtım ve ruhu dinlendiren fon müziği yazdım iyi geldi ve daha reiki müzikleri melek senfonisi çok çok rahatlattı karamsarlıkdan ve mutsuzluktan seni söküp alıyor rahatlatıyor.

2. Özelliklede kendi kendine hipnoz olsun meditasyon olsun bunlarda gözünüzü kapatıp hayal etmeniz istenecekdir sizden. Hayal kurmada güçlük çeken arkadaşlar için hayal gücünü geliştirme egzersizleri var.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla