Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2012, 05:32 PM   #3 (permalink)
MILANO

Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

Merhaba;

Çekirdek inanç çalışmasında Özlem hnm sorular soruyor, ve söylediklerinle kısa sürede bilinç altında ne var ne yok belli ediyorsun. Uzman olan kişide(özlem hnm) başlıyor sana seni anlatmaya, genelde şöyle şöyle yapıyorsun ve böyle oluyor dimi diyor. Herşeyi anlatmalıyım, aman eksik kalmasın derken, bir bakıyorsun suspus olmuş sadece dinliyorsun, seni yıllardır tanıyan yabancıyı. Garip bir duygu.
Benim inançlarım aslında bir çok kişi ile aynı olanlar var olumsuz konuşma, mükemmelliyetçilik gibi, birde bir kaç özel olan var.
Çalışmanın ücretli olması sebebi ile burada ne kadar ayrıntı verilmeli kestiremiyor insan. Eğer ekonomik durumunu sarsmayacaksa ve seni engelleyen inançlarının varlığına eminsen sadece ne olduğunu öğrenmek kaldıysa geriye yani değişime gerçekten hazırsan düşünme yaptır etkileneceksin.
Ben konu ile çok ilgiliydim, sadece inançlarımı isimlendiremiyordum. İsimlendiler rahatladım. Bu başlıklara özel cd ler de gönderilecek cabası.
Ama durumu sarsar dersen incelediğim kadarı ile forumdaki tavsiyeler ve ücretsiz telkinler gerçek bir düzene oturtursan reklam gibi değil, bildiğin işe yarıyor, dinliyor musun bilmem ama ben suçluluk ego ve güven telkinlerini dinlemeye ve etkisini hissetmeye başladıktan sonra karar verip yaptırdım.