Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2012, 02:53 PM   #10 (permalink)
foto_kontes
Teğmen

foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

Alıntı:
MILANO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba foto kontes, çalışma muhtemelen aynıdır, inançlarımız farklıdır diye düşünüyorum, ayrıca mailler adıma özel çalışmalar değil, genel bir kaç olumsuzlama ve inançlarıma uygun olumlamalar, eminim senin şimdi ihtiyacın olmadığından gelmemiştir. Suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinlemek genel olarak tüm çalışmalardan önce dinlenmesi tavsiye edildiğinden yeniden hatırlatılmamıştır belki, ben de hoopoppop:) çalışmasını bilmiyorum, zaten ne okuyabildim ne yazabildim:)
çalışma kişisel olduğundan farklılık olmuştur. aslında aynı gün yapmışız çalışmamızı, ben buraya geç geldim. gelişmeleri paylaşalım lütfen.
Teşekkür ederim cevabın için hooponopono yöntemini ben uyguladım ama faydalarınıda gördüm.Sanada tavsiye ederim.Bu teknikle ilgili forumda oldukça fazla yazı var ,deneyimleyen kişilerinde paylaşımları çok.Ben kitabını da okudum gerçekten çok faydasını gördüm "Zero Limit " Aynı gün çekirdek inanç çalışması yapmışız sevindim buna cd ne zaman elimizde olur bilgin varmı ?
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla