Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Sevgilimi gördüğüm zaman onun ruh eşim olduğunu anladım. Hep böyle derler ama benim ki gerçek:))Hatta onun haberi olmadan onun için ona olan aşkımı anlatan bir günlük tuttum. Sonra ona söyleyince büyü bozuldu tabi, illa okuyacağım diye tutturdu:))Neyse 1 sene kadar sonra dayanamadım ısrarlara, okuttum. Sonra hayatımıza sihirli bir değnek dokundu. Meğer ben ona olan aşkımı sevgimi hiç anlatamıyormuşum. O günlükleri okuyunca beni, duygularımı daha iyi anladı sanki...Yaptığım her şeyin anlamını çözdü. Sonra mükemmel çift olduk (bence tabi ) :) Çooooooooooook uzun zamandır birlikteyiz ama hiç ayrılmadık, doğru düzgün kavga bile etmedik. Belki ufak tefek atıştık ama hiç bir günümüz küs geçmedi. Biz insanlar, ne kadar iletişimden uzağız, en sevdiğimize bile sevgimizi anlatamıyoruz:))
Şimdi onun için yeniden bir günlük tutmaya karar verdim. Şu an :))) Evlilik hediyesi olur belki bu da:)) İçini resimlerle falan süslerim :)))En son sayfaya da mutlu son:)))Aha ahahaaa bak çok beğendim bu fikri :))) |