Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2012, 01:23 PM   #40 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Sweet 'im artık sana böyle demek istiyorum, izninle:)))Harikasın çünkü:))Sanırım bu sitede kendimi bulmamın dışında harika arkadaşlar da bulacağım:)))Herkes muhteşem burda:)))Evet kesinlikle katılıyorum sana, iletişim o kadar önemli ki... Hatta bazen aşktan, sevgiden bile daha çok...Çünkü iletişim kuramadığın bir insanı ne kadar çok seversen sev illa ki bir problem oluyor:( 1 arkadaşım var benim, sevgilisini çok seviyor ama sürekli bir kavga halindeler, sürekli ayrılıp barışmalar...Sevgilisinin ona değer vermediğini düşünüyor. Bence hiç de öyle değil aslında ama öyle bir iletişim sorunları var ki...Birbirlerine nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını bile anlatamıyorlar. Aslında arkadaşım 3. kişilere anlattığı hislerinin yüzde onunu ona anlatsa tüm sorunları çözülecek bence...Özellikle kızlarda böyle bir şey var. En ufak sorunda gidip sevgilileri ile konuşacaklarına Ayşeeeeeeeeeeee, Fatmaaaaaaaaaaaaa, Zeyneeeeeeeeeeep nerdesiniz, çok kötü bişey oldu, ühüh üühüü üüüü:(( moduna geçiyorlar...Nolllduuuuu? Biz ayrıldık yani ben ayrıldım:))Nolduuuuu ki??? Ali'ye kalemi masanın kenarına koy demiştim, ortasına koymuş.Nasıl yaniiiiiiiiii? Yani demek ki bana değer vermiyor:)))Hadiiii yaaa; eee tatlım biz sana söylemiştik (Kızların tepkisi) :))) Ehee eheh ehü :))Çok mu sert oldu :)))İlerde ben de öyle olursam diye yazıyorum, kendime ders olsun diye:))))Saçma bir ayrıntı mı oldu ne, içimden geldi:)))
Eveeeeeeeeet mutlu aşklar hepimizin olsun:))))
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla