Cevap: Dikkat ! Dikkat ! foton çağına hoşgeldiniz .. ! Sevgili shadow_walker_ öncelikle üslubun hiç hoş olmamış, üstte sevgiden saygıdan bahsedip, böyle videolar yayınlayıp ardından da bu hitap şeklini çok yadırgadım...Ayrıca fizikçiliğimle ilgili bir şüphem de yok. Üstte de söylediğim gibi çoğu bilim sitesinin sıkı takipçisiyimdir, buna Nasa da dahil:)))Bu durumda sen ''O kadar fizikçiysen'' şeklinde bir hitap yerine benim gözden kaçırmış olacağımı düşünüp; bana bilimsel sitelerin adreslerini vererek yol gösterebilirdin. Böylece ben de aydınlanmış olurdum. Ayrıca Van Gölü canavarı falan gibi hikayelerin tvlerde günlerde boy gösterdiği bir zamanda birinin duydum ya da gördüm demesi de benim için maalesef geçerli bir BİLİMSEL KAYNAK değil ki sen de zaten ''herkes duydum deyince inandım'' demişsin. Bu da ayrıca garip geldi.
Bir de sen bu 3. dünya savaşı konusunda nasıl bu kadar emin tarih verebiliyorsun gerçekten şaşırdım :( Bilim tartıştığım yerde de dine girmem; çok farklı çerçeveler olduğunu düşünüyorum...Ayrıca tüm dünya da yayınlanacak bir video da koskoca (!!!) prensesin biraz abartmış olması normal de benim altında özellikle ''Tabi ki burda yazdıklarımın hepsi kendi fikrimdir:))) ''' şeklinde biten bir yorum cümlem neden normal değil, anlayamadım...
Paylaşımların için teşekkür ederim...Ben foton çağı konusunda yeterli bilgiye sahip değilim ve gerçekten öğrenmeyi çok istiyorum. En azından bir fikrim olmasını...Eğer bilgilendiğin bilimsel siteleri benle paylaşırsan çok mutlu olurum ve ben de aydınlanmış olurum. Sevgiyle kal... |