Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2012, 06:58 PM   #19 (permalink)
shadow_walker_
Teğmen

Tesekkür: 32
47 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shadow_walker_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dikkat ! Dikkat ! foton çağına hoşgeldiniz .. !

katıhal fizigi

lk başlar da sesler bana da montaj gelmişti .. bu sesler türkiyenin her yerin de duyuldu .. istanbulda çorum da giresunda konya bunlar benim bildiklerim ... evet montaj sanmıştım ilk ama daha sonra dünyanın başka yerlerin de de duyulduğunu gördüm ve istanbuldan ve diğer yerler de duyanların olduğu görünce montaj olmadığını anladım.. araştırma yapınca foton çağıyla dünyanın içinden geçmekte olduğu radyasyon bulutuyla ilgili olduğunu öğrendim ... bu sesi ben kendim duymamıştım .. o yüzden montaj da olabilir deyip ilk başta inanmadım .. senin fikirlerin anormal falan demedim ... sende benim fikirlerime ters üslupla yanıtlayaınca o ifadeyi kullandım kimseyle alay ettiğim falan yok ... 3.dünya savaşı ile ilgili armageddon u bir araştır ...

dsayli

bence amerikalılar büyük bir yıkıma yol açacak bir savaş hazırlıyorlar .. bunu da haarp yardımıyla yapacaklar .. dünya hazır foton kuşağına giriyorken girmişken o sıra da yapacaklar ki yıkım hem daha fazla olsun hem de doğal olaylar gibi gösterilsin .. haarp ın asıl amacı zaten her şeyi doğal göstermek .. türkiye deki van depremi ve marmara depremini böyle yaptılar ... haarp olduğunu kaç kişi biliyor şimdi ? bu zaman da her şey çok karışık ... herkes dikkatli olmalı ... zaten fazla bir şey de yok 3-5 ay için de ne olacaksa olacak ...

shadow_walker_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla