Cevap: SUYUN GÜCÜ Bilmenin tek yolu deneyimlemektir.’ Çok okuyan mı bilir çok gezen mi? Çok okuyarak sadece teorik bilgiye sahip olabilirsiniz ancak birşeyi deneyimleyerek bir konuda uzman olabilirsiniz. ''Einstein''
Kulanılmayan bilginin yararlı bir bilgi olmadığı kanatindeyim. Einstein'in bu sözünden hareketle yola çıkarak.. Size de tavsiye ederim. Kullanmadığınız bilgiler işinize yaramaz. Artık bilgilerinizi eyleme dökme zamanı
babycrazy'' dün gece içtiğim su'nun şifa gücünden faydalanmayı seçtim. Kaç bardak içtiğimi hatırlamıyorum ama diimden dolayı su içmekte bile zorlanıyodum. Boğazım ağrıyordu. Sabah (diyorum öğlen olmuş :) kaltığımda dilimi gayet iyi hissetmiştim. Bu duruma gerçekten sevindim. Çünkü dilimin acısı çok çok hafiflemişti. Gerçekten dilimin iyileşip iyileşmediğini kontrol etmek için dolaptan süt çıkardım. Sütü bardağa boşalttıktan sonra sütü keyifle içtiğimi deneyimledim. :) Boğazımda ağrıyı da hiç hissetmedim. Açıkcası bu kadar kısa sürede etkisini göstereceğini hiç düşünmemiştim. :) Paylaştığınız değerli bilgiler için çok teşekkür ederim :) sevgiyle kalın |