Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2012, 10:38 PM   #45 (permalink)
katıhal fizigi
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Bugünüme inanamıyorum...Aylardır görmediğim şehir dışındaki çoook sevdiğim bir arkadaşımı görmek için yanına geldim. Yolda kaza olmuştu ve binmek istediğim saatteki otobüse yetişemedim. Sonrakini 2 saat bekledim ve arkadaşım görüştükten 1 saat sonra aniden hastalandı. Şu an karşımda koltukta uyuyor ve arada uyanıp özür dileyip geri uyuyor:) Önce çok kızdım bir türlü açılmayan trafiğe, 1 saat sonra otobüs olmamasına, çok saçma da olsa hastalığa, evrene, meleklere, çekim gücüne :) En kötüsü de yarın dönmek zorunda oluşuma...Sonra çok üzüldüm, benim ya da onun yapacak bir şeyi olmadığını bilsem de bu duruma, hastalanmasına...Üzülcem işte banane banane moduna girdim:))) Ama şimdi ağlanacak halimiz var, güleriz kahkahayla modundayım:) Sanırım artık olayların etkilerini daha çabuk atlatıyorum ve şimdi durum değerlendirmesi aşamasındayım...
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla