07-10-2012, 12:55 PM
|
#5 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: LÜTFEN!!! CEVAP ARIYORUM. aynı parçada iki telkin!!! Alıntı: heromaster Nickli Üyeden Alıntı
Telkinler sadece müziğin kısıldığı zaman duyuyorsunuz deyilmi.. Sürekli duysanız o zaman telkin olmazdı... Birde şöyle birşey var bilinçaltı 5 6 kanaldan sesleri ayırt edebilir ve bunları algılayabilir... Yani siz kendinizi 2 tane sesi veye bir sesi duyuyorum anlamıyorum, üst üste biniyor gibi kısa süreli olayları kafanıza takmayın... Bilinçaltı üstüne düşen görevi yerine getiricektir.. Bilincin anlamasına gerek yok... Sevgi ve Huzurla... | Müzik aynı sesdeyken, telkinler yükselip yok oluyor çoğu zaman. Ayrıca müzikle beraber birden telkininde kesilmesi ve diğer müziğe geçme konusunda ki düşüncen nedir? bana tamamlanamamış telkin metni gibi geliyor.. Ama olumlamalarda v.s. hep bir niyet üzerine çalışmanın doğru olacağınıda paylaşıyoruz forumda. Yani tek kanaldan daha hızlı sonuç alma gibi, sanırım bu durum farklı. Cevabın için teşekkürler... |
| |