Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 09:01 PM   #26 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı??

erkekler de ağlar tabi, onlar insan değil mi, zaten artık 21.yy'da kadın erkek diye bir ayrım da kalmıyor, erkekler de gittikçe feminenleşiyor.
iki kere denk geldim bu olaya, birinde markette çalışıyordum, o zamanlar 10-11 yaşlarındaydım, bir erkek kontörlü telefonla konuşuyordu,
sanırım sevgilisi ondan ayrılacağını söylemişti, bırakma beni, ayrılma benden nolur diye hüngür hüngür ağlıyordu adamcağız ağla belki 10 dk
telefonun başında ikna etmeye çalıştı, durmadan ağlamaya da devam etti, sonuç nafileydi çok duygulanmıştım, gözlerim buğulanmıştı benim de, ağlamamak için zor tutmuştum kendimi, sarılmak geldi içimden o adama, helal olsun sana, aşk adamı işte demiştim içimden, aşk demek ki böyle bir şey demiştim.

bir diğerinde bir akrabamızı otogarda uğurlamaya gitmiştik, bir adam sevgilisini uğurlamaya gelmişti, sımsıkı sarılmışlardı birbirlerine,
belki uzun süre görüşemeyeceklerdi. ve ayrılık saati gelip çatmıştı, kız arkadaşı otobüse bindi, bir kaç dakika sonra hareket edecekti otobüs
ve sevdiceğinden uzak kalacaktı genç adam, ona ulaşmanın son çaresini denedi ve ona telefon etti: - seni seviyorum, aşkım, seni seviyorum aşkım
diyor bir yandan da küçük bir çocuk gibi hüngür hüngür ağlıyordu.