09-10-2012, 03:37 PM
|
#18 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sosyal fobiliyim diyen ve yardım etmek isteyen herkes bu yazıyı okusun lütfen. Alıntı: ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı
eğer içindekileri dışarı yansıtmazsan insanlar seni hep yanlış anlıcaklardır. bir damla deniz kızın teki bana sinsi demişti neden böyle düşündüğünü biliyordum beni yanlış anlamıştı ve o an aklıma gelmeyen fikirler daha sonra geldi. ve o kişi yıllar sonra bile beni gördüğünde ise yine sinsi olarak hatırlıcak eğer tabi sen onun senin hakkındaki sinsi fikrini yıkmazsan tabikide. | İşte anlatmak istediğim buydu.İnsanların hakkımdaki düşüncelerine çok önem verdiğimden hep kaybediyorum.Hep sevilen olmak istiyorum.Neden mi?çünkü çevremdeki kimsenin beni sevdiğini düşünmüyorum,sevgiyi hak ettiğimi düşünmüyorum. Alıntı: bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı
İhtiyaç meselesi. Buna ne diyebilirim ki? | İhtiyac da denilemez bence.Ben ne zaman tamam bu sefer sessizliğimi bozacagım dediğimde yine aynı şeyler oluyor.Tam konuşmak istiyorum bişeyler yine engel oluyor.
__________________ Kuşlar kaderle uçar. |
| |