18-10-2012, 01:53 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.. Alıntı: heromaster Nickli Üyeden Alıntı
Aslında yaptığın doğru ama biraz sert bir usulde olmuş..:))
Kendinin hayrı için başkalarını terk etmen doğal bişeyy... Yaptığın şeyi kanıtlamana gerek yok... zaten olan olmuş...bu olayın olması senin mutluluğun için gerekiyormuş demekki
Derin bir nefes al ve artık ânı düşün ve hayatı yaşamaya devam et...
Sevgi ve huzurla.. | Ben sert olduğunu düşünmüyorum neden mi çünkü söylediğimde bile önemsemedi şuan doğru düşünemiyorum falan dedi ve onu demeseydi başka bişey söyleseydi davranışım aynı olmazdı. Yani onun için hiç bi anlam ifade etmediğimi düşündüğüm için sildim ben, bencil olsa bile yüzüne vurmazdım.
O tartışmayı tetikledi bende devam ettim. Bunu yaparken 1 saniye durup da düşünmedim bile.
Ben eskiden biri beni silse kendimi suçlar dururdum.Bu zamana kadar da silmediğim için şimdi kendimi suçluyorum.
o benim verdiğim değeri haketmiyordu ki. - böyle de bakmak lazım olaya.
Saygılar... Alıntı: huriye_89 Nickli Üyeden Alıntı
benzer şekildde bi olay ben de yaşadım bundan yaklaşık bir yıl önce filan. onun beni önemsediğini düşünürdüm hep ama bir olayla ilişkimiz tamamen başka bi boyuta geçti ve asllında onun için "yok olduğumu" anladım,anında hayatımdan sildim. alışmak kolay olmadı hala anılarımız aklıma gelir ama artık eskisi gibi canımı yakmıyo. ben inanıyorum ki;bir insanın hayatımıza girmesi de hayatımızdan çıkması da tesadüf değildir hiçbir zaman. o yüzden kendini bu duruma odaklama bence.eminim o yeri dolduracak çok daha iyi insanlar çıkar karşına. | Ben bu zamana kadar dayandım belki değer verir,belki biraz bencilce davranmayı bırakır diye. Ama ne zaman tartışma olsa ben haklıyım diyen,bu yüzden de tartışmayı büyüten biriydi.Çok bencildi.Ben öyle olamadığım için ''içimde kalmaması'' için açık açık söyledim her şeyi.Mesela her lafında yalan olduğunu düşünürdüm çünkü sanki geçiştirmek için böyle söylüyo gibime gelirdi.. Artık dayanamadım ve söyledim,ondan beklediğimse neydi biliyor musun?Özür dilerim vs. demesi..Ama o hiç bişey demedi,kendini de savunmadı bende anladım,demekki gerçekten öyleymiş.Kendini bile savunmaktan aciz.Belki de gerçekten söyleyecek bişeyi kalmamıştı.İnsanın kendini bilmesi de güzel bişey.
__________________ Kuşlar kaderle uçar. |
| |