18-10-2012, 03:44 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.. Alıntı: bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış yapmışsın arkadaşım. Ve bu yanlışı vicdanın sana söylediği halde onu duymamaya çalışıyorsun. Vijdan yalan söylemez. Git özür dile geri getir onu. Sen özür dileyeceksin. Ne yani, çevrende bulunan herkesin sana yardımcı olma zorunluluğu mu var? Bu bir çıkar meselesi mi? Sana zarar mı veriyor? Sevgi nerede? Her hangi birini olduğu gibi sevemiyor musun? | Bana değer vermediği için sildim diyorum, sevgi fedakarlık istemez mi peki?
Ben eğer birini seviyorsam her türlü yanında olurum. Yardımcı olamasam bile dinlerim.
Ama o 1 yıl görüşmesek bile gelip halimi hatrımı sormazdı biliyorum. Hep ilk adımı ben attım hep ben bu dostluğun sağlam durmasını sağladım.
Hep ben, hep ben diyorsun dersen de hayır öyle bişey de değil o beni sildiğinde ben belki de yüzsüzlük yapıp onu geri ekledim.
Bi tartışma olunca hemen silerdi yüzüme bakmazdı ama ben özür dileyip geri eklerdim. Evet yaptım bunu.
Onu kaybetmemek için elimden geleni yaptım.
Çıkar gözetiyorsun belki, ama hiç alakası yok. Dost dediğin, iyi gününde de yanında olur, kötü gününde de.
Sen birine değer veriyorsun, onu her sıkıntısında dinliyorsun.. ama sen sıkıntını anlatınca onun umrunda olmuyor. Bu mudur yani? Onun yaptığı çıkar değil mi şimdi? Bu mu dostluk anlayışın?
__________________ Kuşlar kaderle uçar. |
| |