18-10-2012, 09:43 PM
|
#9 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arayış.. şu çekirdek inanç konusu gerçek sanırım. aynı sorunları yaşayıp duruyorum. şöyle madde madde tespit yapacak olursam (önem sırası yok, gelişine yazıyorum) 1-harcamalarımı istediğim gibi düzenleyemiyorum. sürekli bir borç ödeme durumu içindeyim ama neyi ödüyorum bu kadar bilemiyorum özetle etkin bütçe yönetimi istiyorum. yedi yıldır çalışıyorum ama cüzdanımda parasız gezdiğim çok oluyor. 2-ev işlerini bir türlü düzene sokamadım. temiz, tertipli, düzenli, mis kokan bir evim olsun, güzel yemekler pişsin istiyorum ama bunu gerçekleştirmek istediğim zaman kendime, okumaya vs zaman ayıramıyorum. kendime zaman ayırdığımda da ev dağınık oluyor. zaman yönetimi yapayım dediğimde ise üzerimde stres yaratıyor, kendimi hırpalıyorum. sanırım hayatı çok ciddiye alıyorum.. eşim çok internette takılıyorsun buyurdu. keyfimi kaçırdı. önümüzdeki zamanda kronik sorunlarımı yazmaya devam edeceği. sorunları net ortaya koyarsam çözmem kolaylaşır belki. iyi geceler.. |
| |