Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2012, 10:18 PM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Eğer çekim yasası doğruysa

Çekim yasası (The Secret) içtenlikle imgelediğimiz şeylerin realize olması olarak özetlenebilir. Eğer bir şeyi yeterince istersek ve ona zaten sahip olduğumuz psikolojisi içine girersek isteğimizi tezahür ettireceğimizi vaad eder. Katılıyorum buna

''Ancak çekim yasasının bu ünlü kuralını hayatlarında uyguladıkları halde vaat edilen durumları kendilerine çekmeyen sayısız örnek vardır.'' Sen onları düşünmekle neden kafa yoruyorsunki,

Mesela bu konuda herhangi bir kişi hayatında birşeyi o kadar çok ister ki, bunu elde etmek için çekim yasasını kullanmaya karar verebilir. Çekim yasasını bir süre uygulamaya devam edip daha sonra istediği sonucu elde edemediğinde bunun işe yaramadığını düşünüp çekim yasasını uygulamaktan vazgeçebilir.

Halbuki çekim yasasını uygulamaya devam etse istediğini elde edicektir.

Neden biz telkinlerde istediğimiz sonucu elde etmek için 21 gün kuralına uymamız gerektiğini şimdi daha iyi anlıyor musun ? İstediğimiz sonucu elde etmek için

Arzu ettiğin şeyler, beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir. Bu, hayatın: “Sen bakarken soyunamıyorum.” deme şeklidir.

~Shutter Island~

Doktor örneğine gelicek olursak.. eğer senin dediğin gibi olsaydı. Bizler neden telkinin etkisini göstermesi için 21 gün bekleyelim kii ? Doktor örneği vermişssin.. şimdi doktor hastasına teşhis koyduğunda hasta yaşadığı travmatik veya herhangi bir nedenden dolayı hasta oldu.

Yani yaşadığı bir kötü olay onun bu hastalığını tetikledi ve hasta oldu. Doktor ise böyle bir olay yaşamadığından dolayı durduk yere hasta olmasına da anlam veremeyiz zaten..

Çekim yasası neye odaklanırsan onu çekersin hayatına.. sürekli düşünürsen daha çabuk çekersin. olumlu yada olumsuz yönde bilinçli yada bilinçsiz bir şekilde benim uyguladığım bir yöntem var ''olumlu düşünmenin gücü'' adlı kitabında şu formül çok işe yarıyor..

FORMÜL : DUA EDİN, RESMEDİN, GERÇEKLEŞTİRİN.

BENİM UYGULADIĞIM FORMÜL İSE :DUA EDİN, RESMEDİN, TEŞEKKÜR EDİN.

(Bu sayede takdir aldım, fazla ders bile çalışmadım ama yöntemi uyguladım, Birisini seviyordum ve o birisiyle çıktığını öğrendiğimde derinden üzülmüştüm ve hemen yine aynı formulü uygulamaya koyuldum.. Dua ediyordum, zihnimde tekrar tekrar hayırlısıyla ayrıldıklarını resmediyordum. ve ayrıldıklarını imgeledikten sonra gerçekleşmiş gibi şükrediyordum. 9 gün sonra ayrıldılar. )

Küçük ve basit bir örnek daha kardeşimden su istemiştim. ama getirmiceğini biliyordum ve sonra zihnimde kardeşimin suyu bana getirdiğini resmettim ve şükrettim aklıma olumsuz hiçbirşey getirmedim.. ve kardeşim suyu bana getimişti... :)
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla