Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2012, 12:39 AM   #73 (permalink)
bird of paradise
Üsteğmen

bird of paradise - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bird of paradise will become famous soon enoughbird of paradise will become famous soon enough
Standart Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
affetmek öğrenilebilir adlı kitabı okumak isteyenler için
Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Download Affetmek Ogrenilebilir pdf
affetmenin özgürleştiri gücü adlı sesli kitap var mp3 formatında dileyen olursa buradan indirebilir. Download Nil Gun Motivasyon Affetmenin Ozgurlestirici Gucu mp3

yarımistanbul ne yapsam bilemedim saatlerce geçmişimde yaşadığım tüm olumsuz deneyimleri listeledim. bununla birlikte bir kaç çekirdek inanç sayılabilecek konuları saptadığımıda düşünüyorum. Sorun şu ki uygulamaları yapmakta isteksizim ne yapablirim.
Bu listeyi yapmak için ayırdığın zaman bile senin ne kadar istekli olduğunu gösterir, burdaki mesele isteksizlik değil, degişmek le ilgili olabilir, peki degişince ne olucak? Degiştiğinde ne olmasını hayal ediyorsun?

Acaba değişmek demek senin bilinç altına göre rahatlığının ve konforunun bozulmasımı demek? Degişim bilinç altında bir korku yaratıyor olabilrmi? bunlar benim örnek sorularım, kendine sorman gereken asıl soruları bulup sorman gerek, isteksizliğin bir çok nedeni olabilir, başka korkularında olabilir, insan sevmediği bir şeyi isteyerekde yapmaz dimi seveceğine eminmisin, önce eft yap derim olmazsa bu işi bir uzmandan yardım alarak halledebilirsin.

İçini ferah tut, belkide bu sorun gibi gözüken isteksizliğin senin asıl çekirdek inancını ortaya çıkarabilir...