19-10-2012, 08:04 PM
|
#26 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:)) Hey! Sana dün niye yazmamışım ki ben? Dalgınlığıma gelmişsin o zaman. Şuan o kadar çok susuyorum ki. 6 bardak su içtim, araştırdım da, telkinlerin etkisiymiş bu da aman başka bişey olmasın da. :)
Bu günlerde en küçük şeyi kafama takıyorum. Mesela başım ağrıyor, beynimde tümör mü var acaba kaç aylık ömrüm kaldı diye düşünüyorum sonra çok susuyorum ya, böbreğimde bi sorun var bence diyorum daha neler neler. Griptim geçmedi bi türlü ''kesin başka bişey var bu grip değil..'' demeye başladım şizofren miyim neyim
Bi de şu bi iyi - bi kötü olma durumlarından sıkıldım ya. Aniden değişebiliyor ruh halim. Aslında daha çok kötü oluyorum sanırım. Bu da olumsuz düşüncemden kaynaklı zaten. Hı bu arada telkinleri hiç bırakmıyorum dokuz saat dinlemişim dün Neyse ki bu siteyi buldum da, gerçekten bana yardımcı olan, beni anlayan, aynı şeyleri - aynı duyguları yaşadığım insanlar var. Aslında ben bu foruma ümidimin tükenmesi sonucu, konu ararken buldum.. Sonra telkin vs. olduğunu gördüm araştırdım, anlamını bulunca hemen siteye üye oldum. Ve iyiki üye olmuşum! Aslında bi kaç link indirmek için üye olmuştum, ama içeriği görünce dayanamadım ve sürekli giriyorum böyle bir istek var bende. :) Dertlerimi hiç sıkılmadan anlatabiliyorum ve dertleri olanlara yardımcı olmayı istiyorum. Burdaki insanlar çok yardımsever her şeye koşuyorlar ve hepsi çok iyiler.. Çok şanslıyım böyle bir ailenin içinde olduğum için ve gerçekten buraya girdiğim andan itibaren huzur doluyorum :)) İyiki varsınız,iyiki varız.
Sevgiler.
__________________ Kuşlar kaderle uçar. |
| |