Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2012, 06:52 PM   #15 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Eğlenceli Bir Günlük

Uzun bir aradan sonra, işte geldim burdayım . Koşa koşa geldim hem de.

Siteye bugün geleyim, olmadı şunu da bitireyim yarın geleyim derken günler aylar uçup gitmiş. Geri dönüş bugüne nasip oldu. Hayat gailesi işte naparsınız ? .
Bu güzel siteyi ve sitenin güzel insanlarını o kadar özledim ki kelimelerle anlatmak yetersiz gelir

Geçen zaman aralığında neler yaptım ? neler oldu bitti ? şöyle bir düşündüm de ; çok da büyük farklar olmadı. Zamanı sadece hayatımı idame ettirmeye çalışmakla geçirmişim. Yani hayatta kalmaya çalışmışım. Mutlaka olumlu gelişmeler yaşamışımdır ama farkında değilimdir. Ruhsal açıdan mutlaka fark olmuştur. Oldu da zaten. Daha büyük ve daha yeni adımlar atmaya niyet ettiğim için Ve nefes alabilecek bir aralık bulduğum için buraya geldim ve bu satırları yazıyorum.

Eğitiminde yeni öğretim yılına başlamak üzereyim. Bu yıl her zamankinden daha başarılı olmayı ümit ediyorum. Bunun için fotografik hafıza çalışmaları yapıyorum. Bir yandan da diyet ve düzenli spor . Ve de hayırlısıyla eşimi bulup yuva kurmak istediğim için evlilik ile ilgili nette araştırmalar yapıp bilgiler ediniyorum. Böylece tümden hazırlıksız olarak kendimi bir evlilik içinde bulmamış olurum. Bilinçli ve bilgili olmak en güzeli . Yapmak istediğim başka şeyler daha var ancak bunları sırasıyla ve kendime fazla yüklenmeden yapmak istiyorum. Şu anki önceliklerim ; eğitimim, Sağlıklı ve formda olmak ve de evlilik öncesi ve sonrasıyla ilgili konularda belli bir bilince sahip olmak. Ondan sonrası kısmet . Gününüzün güzel bir şekilde noktalanması dileğiyle şimdilik benden bu kadar