Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-10-2008, 02:07 AM   #5 (permalink)
selinarosa
Teğmen

Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kadın Dediğin...

Bu yazıyı kim yazmış bilmiyorum ama kendisi çok mu mükemmel ki böyle eksiksiz bir ''sipariş'' verebiliyor? ''kadın dediğin ballı olacak, üzerine biraz da karamel şurubu, aman fındık parçaları eklemeyin istemem, damla çikolataları unutmayın'' Bu ne şımarıklık yani? Herkes dengi dengine kardeşim! Bir elmaysan bir elmayla aşk yaşarsın ancak! Beğenmiyorsa da aşk yaşamasın!
Ben de son derece zevkliyimdir, dikkatliyimdir, doğuştan sanatla ilgili her alana yetenekliyim vs vs vs ama yetiştirilme tarzım çok başkaydı, yaşamım çok başkaydı. Bu yüzden tüm görünümümün aksine erkeklerle defalarca tekme-tokat dövüşmüş biriyim ve kız olduğum için ağırdan alan falan da olmadı onu da ekleyeyim. Neyse aşırı derecede agresif olabilirim; ama bu demek değil ki ben sadece buyum. Her insanda hoşumuza gitmeyen yanlar olabilir, ama daha dikkatle bakarsak hoşumuza gitmeyen yönlerinin hoş olduğuna bile karar verebiliriz. Demek istiyorum ki aklımızda çok katı sınırlarla belirlenmiş kriterler varsa hayal kırıklığına uğrayacağımız kesindir tabii. Madem kendimi örnek verdim gene öyle yapayım: tamamdır daima ince görünmekten zaten kendim zevk alırım, güzel olan herşeyi severim çünkü; ama üzerime biraz gidilse kendi cinsimle alakam kalmaz. Şimdi düşünelim bu neden ''kötü'' olsun ki? En azından kendi hakkımı savunabilme, kendimi koruyabilme özelliklerim var demektir.
Anlatmak istediğim, burada yazanlar bir insanı anlatmıyor, bir robotu anlatıyor. Çok sınırlı bir bakış açısı... çok bencilce... o insanı düşünmeden onu kendi arzularına göre şekillendirmek aşk bu mudur? Yoksa o kişinin açtığı güller kadar dikenlerinden de zevk alabilmek midir? Gülü seven dikenine katlanır değil; gülü sevenin eline dikeni batmaz.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla