Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2012, 11:51 AM   #12 (permalink)
foto_kontes
Teğmen

foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Alıntı:
Senemmms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl başlayacağım pek bilmiyorum ama günlükleri okurken birden bende yazmak istediğimi farkettim ve açtım bir günlük. Ben kendimi değiştireli çok oldu oyuzden değişimleri değilde farkındalıklarımı paylaşmak istiyorum burda. Çünkü fazlasıyla yaşamaya başladım.(Ow daha değiştirmem gereken daha çok şey var daha yanlış anlaşılmak istemeem )
İnsanları sadece benim filmimdeki bi oyuncu olarak gördüğümden beri çok farklı herşey hayatımda. Tabiki bende üzülüyorum bende hayatın akışına kapılıyorum ama düzelmem çok kısa sürüyo. Yani birinin bana yaptığı bi hareketi ben ona izin verdiğim için ben ona o rolü verdiğim için onu BEN istediğim için yaptığını anladığımdan beri okadar farklıyımki. Belkide burdaki herkese göre çok küçüğüm ama bu bilgileri erkenden öğrendiğim için önce Allahıma sonra anneme minettarım.
Sık sık burda kendimi ifade etmeye çalışacağım. Ve bu yazma metodu benide rahatlatıcak oyuzden dahada bi sevdim bu işi :)
Burdaki herkesi tek tek çok seviyorum
Herkese iyi forumlar
Günlüğünüz hayırlı olsun
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla