Cevap: Benim Hayatım :) Çok büyük bi sorunum var : UYUŞUKLUK
Onu atlattığımda dünyamın çok çok daha güzel olcağını düşünüyorum. Bu huyumu sevmiyorum ( Aama kendimi çok seviyorum tabiiiki ) Neeyse bu huyuma ne kadar odaklansamda kısa süreli çözümler buluyorum ama eskişehirde bunu tamamen değiştirceğimi düşünüyorum oyuzden üstüne düşmüyorum artık. Üstüne düşünce şımarıyo :P A bide bende kaybetme sorunu var 3 kere nufus cuzdanı 4 5 kere otobüs kartı ve binleerce şeyimi kaybettim halada kaybediyorum geçen gün 3 hafta once aldım eskartımı kaybettim ve naasıl oluyo inanın bilmiyorum ve bu konu hakkında bir çözüm bulamıyorum. Neyse neeyse;
Bugün yine erkenden kalkıp üni yollarına düştüm tabiki. Herkes memleketine gittiği için az kişi vardı mafya diye bi oyun var toplu oynanan onu oynadık . Sınıfımızda rus bi arkadaş var (Aysat) saolsun o ööğretti. Kağıtları kendimiz seçiyorum ve ya mafya denk geldi yada nataşa oldum artık kendimden korktum içinde neeeler yatıyo böyle Seneeem diye :D
Bide bugün arkadaşımın dişi ağrıyodu deli gibi. Ho'oponopono tekniği birden aklıma geldi(gerçi hep aklımda). Kendi içimde temizliğe başladım o an. Üst üste söyledim. Ve ağrıdan konuşamıyodu ama birden oyuna dahil olup kahkahalara katılmaya başladı. Son ders çıkıp doktora gidicekti ve çıkışa kadar durdu farkında olmadan, bu hoşuuma gittii
Biyeri ağrıyana masaj yaparak esmaül hüsna okuyyup dua ederek geçirmeyi çok deneedim çok işe yaradı ama bunu hiç denememiştim. Ben eneerjilere çok inanıyorum çok. Bazı arkadaşlarım bazen dalga geçsede artık hiç etkilemiyo bile ve onların merakları artmaya başladı. Benle birlikte dolunayda kağıt yakmalar yeni ayda dilek kağıtları hazırlamalar. Hep şey diye düşünüyorum okadar başarılı insana bile kötü yorum yapan insan çok Atatürk mesela hatta ve hatta Allahı bile yok sayıp inanmayan insan varken benim insanların düşüncelerini takmaam çok çok saçma bi duurum. Sen ne yaparsan yap misal ekmeği yerden kaldırıp yukarı koysan onda bile fikir ayrılığı çıkar onda bile iyi kötü yorumlar olur oyuzden insanlar istediğini söyleyebilir çünkü insanlar yaşamlarına göre cevap verir. BOŞVERİN GİTSİN
Normalde zaten rahat biriyimdir babamın işinden dolayı 12 okul değiştirdim çok insanla tanıştım buraya ilk geldiğimde insan açısından sorun çekmedim ama bu zamana kadar gruplaşmanın olduğu sınıflara denk gelmiştim ve yazın naasıl arınmışsam artık maşallah tütütü bu sınıfım müthiş. Birlikteyiz falan biyerlere gidiyoruz okul dışında. Fasıla gidicez bayramdan sonra. Ve bunda arka planda değilim önlerdeyim. Çoğu sorunumu aştığımı farkediyorum. Bana değer veren insanlarlayım( Olumsuzları yazmıcam bana kötü davrananlarla değilim falan)
Allahım Çok Teşekkür Ederim
İyiki Burdayım
Bütün insanları herkesi çok seviyorum ve insanlarla konuşurken sadece onları dinlemek değilde onları dinlerken anlattıklarından kişiliğini çıkartmak aslında ne yaşadığını çözmeye çalışmak bunlar çok hoşuma gidiyo. Ne kadar insan tanırsam okadar çok kişilik görüyorum ve çok şey öğreniyorum ve buyüzden ben çok mutluyum. Çok uzattım farkındayım ama bugün dolu dolu çok çook yazasım geldi :)
Her gülücük Tanrı'ya bir teşekkürdür, bu sözü her okuduğumda hemen gülerim :D
Teşekkürler Tanrım
__________________ Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana. |