bugün güzel bir gündü... telkinlerin etkisini farketiyorum.. misafirlere tüm ikramları ben yaptım neredeyse eskiden olsa utanır kızarırdım... bol bol gzdim herkesle konuşmaya göz teması kurmaya çalıştım ayrıca bir kaç ufak espiri bile yaptım bu benim için iyi ilerleme inş. bu sosyal fobiden zamanla kurtuluruz.. yinede bir sürü sorun var ama hayat bu işte hemen pes etmemeliyiz (çok teşekkür ederim bykus:).) sorunlar aşılmak içindir bunlarla savaşacağım ve elinde sonunda bu kışın bir yazıda olacak buna eminim artık o kadar takmamaya çalışıyorum şonuçta herkesin kendi doğruları var ve herkes kendi hayatını yaşıyor buda benim hayatım ve benim kararlarım olmalı gerekirse riskte almalıyım.. artık her şeye evet demiyorum düşünüyorum eğer ben bunu gerçekten istiyorsam mantıklıysa evet diyorum sorun işte burada insanlar eski bene alışmış herşeye susan çünkü hep kendi istedikleri olsun istiyorlar.. artık yeni benede alışmak zorundalar çünkü tek yaptığım kendi kurtuluş savaşımı başlamak ölmek var dönmek yok bunu yeneceğim. sonuçta hepimiz eşitiz özgürüz haklarımız var hepimizi Allah yarattı ve bizde yaşamayı hakkediyoruz.. zamanla her şeyin düzeleceğine inanıyorum. sadece zaman ve sabır.... neyse çok uzattım. herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle nice bayramlar geçirmenizi dilerim... hoşçakalın :)