Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2012, 11:22 PM   #7 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: İçsel Temizlik.. *Bayram Hediyesi :D

yazı uzun olduğu için belki okumaktan sıkılanlar için uygulamayı özetlemek gerekirse öncelikle hangi korkumuz üzerinde çalışacağımız konuyu belirliyoruz..

Aşağıdaki noktalı kısımlara korkularımızın adını yazıyoruz..

Benim ……..… korkum var.
Ben ……..… korkumu kabul ediyorum.
Ben ……..… korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben ……..… korkumu seviyorum.

Gözlerimizi kapatıyoruz ve derin bir nefes aldıktan sonra kalbimizden pembe ışıklar çıkardığımızı hayal ediyoruz. Korku enerjisinin vücudumdan çıkıp sevgi enerjisinin tüm hücrelerime yayılmasına izin veriyoruz. Daha sonra kendimize yeniden ne hissettiğimizi soruyoruz. .. korkusu var mı ? Eğer varsa yeniden yukarıdaki 4'lüğe çalışıyorsunuz.

Belirlediğimiz konu hakkında korku çalışması yaparken o korkunuzla ilgili birşey kalmamışsa ya size olumlu bir cümle gelicektir yada korkunuzu yaşadığınız başka bir sahne gözünüzün önüne gelecektir. Örneğin değersizlik çalışmanızı yaparken geçmişteki yaşadığınız an'a gidin ve ordaki halinize sorular sorun. Aldığınız cevaplarıda .. boşluklarına koyun. Değersizlik çalışması yaparken o an yaşadığınız başka bir olayı fark edebilirsiniz ilgisizlik gibi..

derin bir nefes aldıktan sonra kalbimizden pembe ışıklar çıkardığımızı hayal ediyoruz. Korku enerjisinin vücudumdan çıkıp sevgi enerjisinin tüm hücrelerime yayılmasına izin veriyoruz

Eğer farkettiğiniz başka bir sahne geldiyse değersizlik çalışması yaparken ilgisizlik korkusu gibi mesela önce değersizlik korkusunu hissetmeyene kadar bir kaç kere 4'lüğü tekrarlayıp gözlerimizi kapatıp derin bir nefes aldıktan sonra kalbimizden pembe ışıklar çıkardığımızı hayal ediyoruz. Korku enerjisinin vücudumdan çıkıp sevgi enerjisinin tüm hücrelerime yayılmasına izin veriyoruz. Daha sonra değersizlikle ilgili olumlama cümleleri yazıyoruz ve en sonunda da ilgisizlik korkusunun üzerine gidiyoruz.

Aşağıdaki noktalı kısma olumlama örneklerini yazdıktan sonra o çalışmanızı yapabilirsiniz.

Ben ...
Ben ... biliyor ve inanıyorum.
Ben ... kabul ediyorum.
Ben ... için kendimi takdir ediyorum.
Ben ... için şükrediyorum

aklınıza takılan sorular olursa sorun bildiğim kadarıyla sizleri aydınlatıyım.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla